25. maj 2019.

Poštansko-logistički paket

Zadovoljstvo nam je što možemo da Vam ponudimo uslugu Poštansko - logistički paket, koja bi omogućila uspostavljanje poslovno tehničke saradnje.

Opis

Usluga poštansko-logistički paket podrazumeva pružanje seta usluga poštanskog, marketinškog, transportno-logističkog, novčanog i informatičkog karaktera.

Pošta Srbije je projektovala uslugu Poštansko – logistički paket, kojom omogućavamo da na jednostavan i lak način vršite prodaju knjiga/udžbenika i ostalih izdanja poručivanjem putem interneta, preko šaltera pošta i Call centra, uz besplatnu dostavu poručiocu.

Posredstvom kanala Pošte Srbije i mreže od preko 1.500 pošta, možete da reklamirate knjige i proizvode, kao i da prodajete iste, a na nama je da obezbedimo:

  • prijem porudžbina od poručioca
  • preuzimanje i skladištenje izdanja,
  • obrada porudžbina, formiranje i pakovanje pošiljaka,
  • praćenje zaliha,
  • prenos i uručenje paketa,
  • uplatu otkupnih iznosa.

Cena ove usluge (prijem i obrada porudžbenica, izlaganje reklamnog materijala u poštama, formiranje paketa sa označenom vrednošću, prenos i uručenje paketa i uplata otkupnog iznosa) iznosi 30% od označene vrednosti paketa, a minimalno 200,00 dinara, uvećano za PDV.

»nazad na vrh

Uplata otkupnog iznosa

Uplaćena sredstva po osnovu otkupnog iznosa prenosiće se na Vaš račun. Postoji mogućnost da se u slučaju masovnijih uplata prenos sredstava vrši zbirno za sve pošte, uz dostavljanje analitike pojedinačnih uplata.

Fakturisanje

Na osnovu ugovora o poslovnoj saradnji, naknada za izvršene usluge plaća se u roku od 8 (osam) dana od dana ispostavljanja fakture, koju Pošta sačinjava i dostavlja Vam početkom meseca za prethodni mesec.
Ukoliko se opredelite za navedene usluge Pošte Srbije, ili želite da se detaljnije upoznate sa našom ponudom, stojimo Vam na raspolaganju.

»nazad na vrh

Kontakt

Javno preduzeće „Pošta Srbije”
Funkcija usluga
Takovska 2, 11120 Beograd, PAK: 135403

Pozivni centar:

0700 100 300 (po ceni lokalnog poziva)
www.posta.rs
sskep@ptt.rs
paketskeusluge@jp.ptt.rs

»nazad na vrh