25. maj 2019.

Informacije

Poštanska marka – više od simbola

Poštanska marka, osim što je sredstvo plaćanja poštanskih usluga, istovremeno je jedan od najprepoznatljivijih simbola nacionalne kulture. Poštanska marka nije samo poštanska vrednost, već upečatljiv kulturni, pa i umetnički fenomen. Ona ima značajnu ulogu promocije vrednosti ideja, nasleđa, specifičnosti jednog društva, te se njeni motivi biraju s posebnom pažnjom i insistira na najvišem kvalitetu izrade.

Poštanske marke možete kupiti na svim šalterima pošta u RS. U jedinicama poštanske mreže, možete kupiti kako nova izdanja, tako i prethodna izdanja poštanskih maraka.

U izložbeno - prodajnom prostoru u Beogradu, u Takovskoj broj 7. u ponudi su:

  • filatelistički i numizmatički proizvodi;
  • prigodne poštanske marke;
  • FDC koverte;
  • Filatelističke tematske celine i drugi filatelistički proizvodi.

Marke izrađene u Srbiji dobile su brojna međunarodna priznanja, a naši stručnjaci su stekli reference i kod inostranih klijenata. To iskustvo i znanje su na raspolaganju i Vama, putem personalizovanih poštanskih maraka.

Bavimo se izradom svih vrsta likovno-idejnih i grafičkih rešenja za poštanske marke i vrednosnice, filatelističke proizvode, kao i za ostale proizvode potrebne za korporativnu prezentaciju. Pored toga, radimo kompjutersku pripremu za štampu proizvoda, kontrolu štampe i izrađujemo filatelističke celine.

Javno preduzeće „Pošta Srbije”
RJ "Srbijamarka"
Palmotićeva 2, 11000 Beograd, PAK: 106306
011 3063 260
011 3641 855
www.posta.rs
rjsrbijamarka@jp.ptt.rs

»nazad na vrh